Mobieltjes

Hallo lezers,

Veel mensen gooien hun oude mobiele telefoons weg, wat natuurlijk erg zonde is.De meeste telefoons doen het namelijk nog gewoon als ze in de prullenbak worden gegooid. Mobiele telefoons kunnen hergebruikt worden en daardoor lever je een bijdrage aan een schoner milieu en duurzame leefbaarheid.
Ik heb bij mij thuis onze oude mobieltjes verzameld en ingeleverd bij Stichting Roemeense Kinderhulp. Deze organisatie steunt de organisatie TopDollarMobile die oude telefoon opkoopt om te hergebruiken. De opbrengst van onze mobieltjes gaat niet naar onszelf maar naar Stichting Roemeense Kinderhulp die kinderen en kindertehuizen in Roemenië steunt. Het geld gaat dus naar een erg goed doel! En wij zijn weer van de telefoontjes af waar we toch niks mee doen.

Follow the author: wssanne1
More contributions of WorldSupporter author: wssanne1:
Comments, Compliments & Kudos

Ooooh trouwens, ik heb

Ooooh trouwens, ik heb misschien nog een leuk linkje voor je. Toevallig was het pas nog in de media dat die telefoontjes gewoon weggegooid worden en daarom is iemand Blocks aan het maken. Een telefoon die je helemaal zelf kan instellen zoals je wilt.

http://www.youtube.com/watch?v=oDAw7vW7H0c

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
575 1