Image
WorldSupporter profile of Coosje
Image
Travel & Move: 
Tot nu toe niets zo iets gedaan in mijn leven zoals beschreven in de voorbeelden maar ik kijk erg uit naar het project in Azië.
En misschien kan ik tegen die tijd dit stukje tekst vervangen met een leukere ;)
Experience & Leisure: 
Een van mijn favoriete films is BorderTown met Jennifer Lopez. Dat heeft mijn ogen open gemaakt over mensenhandel. Het is zeker een aanrader!
Learn & Develop: 
In Spanje heb ik Spaans geleerd waardoor ik nu werk als Spaanse Health Care Interpreteer.
Tijdens mijn verblijf van twee jaar heb ik veel vrienden gemaakt waarmee ik gelukkig nog steeds contact mee heb. Binnenkort ben ik van plan hen te gaan opzoeken.
Help & Change: 
Ik heb vroeger met mijn oma een aantal keren haar koekjes verkocht. Haar chocolade amandel koekjes waren zeer beroemd geworden in haar wijk. De opbrengt ging natuurlijk naar een goed doel
Work & Initiate: 
Op mijn werk zijn zij van plan een aantal dokters en health care interpretators uit te zenden naar Azië.
Als alles naar wens gaat zit ik over anderhalf jaar in Azië te werken als Health Care Interpreteer. Voorlopig doe ik hetzelfde werk in Hummelo Ziekenhuis voor Spaanstalige mensen die de Nederlandse taal niet volledig beheersen.
My Content
My Favorite Content

Nothing found.

Most Popular - Most Visited
My Latest Activity
Image

Ik mis de dagen van heerlijk op het strand genieten met mijn vrienden en het mooie uitzicht. Het water was zo helder, zo mooi dat ik het bijna niet durfde aan te raken. Hopelijk ben ik over een jaartje weer terug op deze plek!