WorldSupporter Magazine of YvonneLaura

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Na mijn ontwikkelingsproject in Thailand ben ik in 2011 terug gegaan naar deze regio en heb door Laos, Cambodja, Vietnam en Thailand gereisd.
Ik vond het bijzonder om te zien hoe de arm/rijk verdeling in elkaar zit en ben me tijdens deze bewuster gaan worden van duurzaamheid. Zo koos ik er voor om bij lokale gastgezinnen te verblijven om zo lokale gemeenschappen te ondersteunen.
Experience & Leisure: 
Tijdens mijn middelbare school periode heb ik een tijd als vrijwilliger gewerkt voor Another World, deze organisatie zet zich in om activiteiten voor jongeren met gedragsproblemen te organiseren.
Naast mijn studie ga ik regelmatig naar lezingen waarbij ik me verder kan orienteren op onderwerpen in de ontwikkelingsproblematiek. Zo woonde ik onlangs een lezing bij over het Humanitair Oorlogsrecht en heb ik verschillende inspirerende verhalen gehoord van werknemers van Unicef en Artzen zonder Grenzen.
Learn & Develop: 
Ik studeer nu culturele antropologie en ontwikkelingssociologie omdat ik graag meer wilde verdiepen in andere culturen en om te begrijpen hoe bepaalde groepen mensen denken.
De studie is voor mij erg interessant vooral omdat ik me hierdoor beter kan verdiepen in de ontwikkelingsproblematiek. Ik hoop dan ook later bij een organisatie als Unicef of Oxfam Novib te mogen werken.
Help & Change: 
In 2009 ben ik 2 maanden naar Thailand geweest om in een dorpje (Singburi) engelse lessen te geven aan kinderen.
Dit was een erg bijzondere ervaring voor mij omdat ik zo betroffen kon zijn bij een project en een steentje kon bijdragen aan het onderwijs voor deze kinderen. Na deze ervaring wist ik zeker dat ik verder wilde gaan in de ontwikkelingssamenwerkingssector.
Work & Initiate: 
Op het moment werk ik voor PGB werk en ben ik huishoudelijke hulp voor mensen die dit nodig hebben.
Daarnaast ben ik vanuit mijn studie betrokken bij de Reiscommissie en organiseren we in een team van 5 studenten dit jaar een reis naar Roemenie. Tijdens deze reis zullen we verschillende NGO''s bezoeken en zullen we activiteiten doen waarbij we meer inzicht krijgen in de culturele diversiteit van het land, de ontwikkeling en de problemen waar het land nog mee kampt.We willen bovendien het duurzaam toerisme in Roemenie bevorderen en zullen dan ook op lokaal niveau meer hopen te leren over het milieu de hoe de mensen omgaan met de natuurlijke omgeving.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content