Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik kan niet wachten om naar Zuid-Afrika te gaan en een bijdrage te leveren aan Bobbi Bear. Als ik terug ben vertel ik jullie hier graag alles over!
Experience & Leisure: 
Ik train al een tijd met veel plezier bij SportHeroes, een Bootcamp club in Wassenaar waar je in de buitenlucht werkt aan je conditie en kracht.
Ab en Marloes zijn 2 energieke trainers die je uitdagen om alles uit jezelf te halen, op een positieve en persoonlijke manier. Tijdens een training heb ik gevraagd of SportHeroes iets kon betekenen voor Bobbi Bear. Zij hebben een speciale training ingericht om geld in te zamelen voor dit project. SportHeroes bood deze training gratis aan en vroeg iedereen om een zelf in te vullen bedrag te doneren aan Bobbi Bear. Zo stonden we afgelopen zondag 14 juli met ruim 40 man op het Wassenaarse strand om keihard te werken voor het goede doel. Er is alleen met deze training al € 460,- euro opgehaald! Door de promotie van de bootcamp hebben ook veel andere mensen geld gedoneerd aan Bobbi Bear. Op dit moment staat de teller op € 1030,-
Learn & Develop: 
Tijdens mijn rechtenstudie heb ik gezien hoe mager het bewijs in strafzaken vaak is. Dit maakt - ook in Nederland - de verklaring van het slachtoffer heel belangrijk.
Ik vind het ontzettend mooi dat Bobbi Bear een manier heeft gevonden om slachtoffers van misbruik te steunen bij het vertellen van hun verhaal. Ik wil niets liever dan een extra steun zijn voor deze kinderen en hen de liefde geven die zij verdienen.
Help & Change: 
In augustus ga ik voor twee maanden naar Zuid-Afrika om vrijwilligerswerk te doen bij Bobbi Bear. Bobbi Bear zet zich in voor seksueel misbruikte kinderen, in de buurt van Durban.
Het project werd gestart door Jackie Branfield. Zij ontwikkelde een methode waardoor kinderen door middel van de Bobbi Bear knuffel kunnen praten over hun trauma. Als vrijwilliger ga ik de hulpverleners van Bobbi Bear helpen met alles wat er op en rond het project gebeurt. Ik ga mee wanneer er een ‘point of rescue’ is, troost de kinderen wanneer ze moeten wachten op het politiebureau of in het ziekenhuis en bereid ze voor op hun getuigenis voor de rechtbank.
Work & Initiate: 
Na mijn middelbare school heb ik een rechtenstudie afgerond, waarbij met name het strafrecht mijn interesse heeft gewekt.
Om de strafrechtpraktijk te ervaren heb ik stage gelopen bij een advocatenkantoor in Rotterdam en heb ik op vrijwillige basis gewerkt bij een vrouwengevangenis in Nieuwersluis. Hier kon ik de vrouwen helpen door juridische vragen te beantwoorden, of door contact op te nemen met hun advocaat of organisaties als jeugdzorg of de reclassering.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters