WorldSupporter Magazine of Sander-vd-Gulik

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Mijn reis naar het buitenland moet nog komen, ik ga volgend jaar (2013) vanaf 20 April tot en met 5 Mei naar Uganda om daar te helpen met kleinschalige projecten.
Dit is bijvoorbeeld fornuizen maken, ook gaan we langs families en scholen om daar te helpen en te praten met die mensen daar. Dit was een geweldige ervaring en heeft hopelijk veel voor de mensen daar gedaan. Op vakantie geven we altijd wat aan bedelaars of kopen we wat aan kraampjes die dingen verkopen voor een goed doel.
Experience & Leisure: 
Toen ik nog jong was gingen we elk jaar wel eens wat doen voor het WNF. We hebben bijvoorbeeld voor de Tijgers geld opgehaald.
Als je daar nu op terug kijkt was het niet heel veel, maar wij waren er erg trots op en elk klein beetje helpt. Als ik mensen spreek hebben we het soms over mijn reis naar Uganda en ik denk dat ik soms wel eens mensen inspireer om ook een reis te doen.
Learn & Develop: 
Op de basisschool hebben we heel veel acties gedaan voor Unicef. We hebben sponsorlopen gedaan bijvoorbeeld.
Ook zijn we trouw elk jaar met postzegels langs de deuren geweest voor de kinderpostzegel actie. Op de middelbare school heb ik de kans gekregen om naar Uganda te gaan en deze heb ik dan ook genomen. Samen met 20 andere gaan we dus ook naar Uganda. Onze middelbare school verzamelt ook vaak geld in voor Uganda d.m.v feestjes en markten.
Help & Change: 
Ik ben actief in een organisatie genaamd de IJVO, deze organisatie organiseert een soort feestweek elke zomervakantie. Er doen heel veel kinderen maar ook heel veel vrijwilligers aan mee.
Ik ben één van die vele vrijwillgers. Ik ben nu bezig met geld ophalen voor mijn reis naar Uganda vanaf 20 April tot en met 5 Mei. Die reis heb ik nu gemaakt en heb daar ook heel veel kunnen doen voor de mede-mens, huizen gebouwd, regentanks gebouwd en nog veel meer. Deze ervaring was heel bijzonder en heeft mij anders laten denken over de wereld over me heen.
Work & Initiate: 
Ik werk bij een verzekeringsmaatschappij in de vakantie en daar gaat alles digitaal om papier te besparen. Dit scheelt duizenden papiertjes per dag.
Ook heb ik het met mijn collega's het over mijn reis gehad en hun misschien kunnen inspireren.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content