Image
WorldSupporter profile of Sander-vd-Gulik
Image
Travel & Move: 
Mijn reis naar het buitenland moet nog komen, ik ga volgend jaar (2013) vanaf 20 April tot en met 5 Mei naar Uganda om daar te helpen met kleinschalige projecten.
Dit is bijvoorbeeld fornuizen maken, ook gaan we langs families en scholen om daar te helpen en te praten met die mensen daar. Dit was een geweldige ervaring en heeft hopelijk veel voor de mensen daar gedaan. Op vakantie geven we altijd wat aan bedelaars of kopen we wat aan kraampjes die dingen verkopen voor een goed doel.
Experience & Leisure: 
Toen ik nog jong was gingen we elk jaar wel eens wat doen voor het WNF. We hebben bijvoorbeeld voor de Tijgers geld opgehaald.
Als je daar nu op terug kijkt was het niet heel veel, maar wij waren er erg trots op en elk klein beetje helpt. Als ik mensen spreek hebben we het soms over mijn reis naar Uganda en ik denk dat ik soms wel eens mensen inspireer om ook een reis te doen.
Learn & Develop: 
Op de basisschool hebben we heel veel acties gedaan voor Unicef. We hebben sponsorlopen gedaan bijvoorbeeld.
Ook zijn we trouw elk jaar met postzegels langs de deuren geweest voor de kinderpostzegel actie. Op de middelbare school heb ik de kans gekregen om naar Uganda te gaan en deze heb ik dan ook genomen. Samen met 20 andere gaan we dus ook naar Uganda. Onze middelbare school verzamelt ook vaak geld in voor Uganda d.m.v feestjes en markten.
Help & Change: 
Ik ben actief in een organisatie genaamd de IJVO, deze organisatie organiseert een soort feestweek elke zomervakantie. Er doen heel veel kinderen maar ook heel veel vrijwilligers aan mee.
Ik ben één van die vele vrijwillgers. Ik ben nu bezig met geld ophalen voor mijn reis naar Uganda vanaf 20 April tot en met 5 Mei. Die reis heb ik nu gemaakt en heb daar ook heel veel kunnen doen voor de mede-mens, huizen gebouwd, regentanks gebouwd en nog veel meer. Deze ervaring was heel bijzonder en heeft mij anders laten denken over de wereld over me heen.
Work & Initiate: 
Ik werk bij een verzekeringsmaatschappij in de vakantie en daar gaat alles digitaal om papier te besparen. Dit scheelt duizenden papiertjes per dag.
Ook heb ik het met mijn collega's het over mijn reis gehad en hun misschien kunnen inspireren.
My Latest Activity
Press Play, Imagine

Description: Press Play, Imagine is a film about change-makers working towards social change in South Africa to inspire a transformation of the human environment.  Grounded in sustainable development and entrepreneurship the film illuminates a simple truth; accomplishing global change is possi...

Back 2 School

Sinds de eerste keer dat ik deze website heb gebruikt is die wel veranderd zeg, sommige dingen zijn zeker beter en andere iets slechter. Het duurde even voordat ik de Bericht aanmaak knop kon vinden.   Terug van Canada, helaas weer terug naar school. Nog een paar weken volhouden en dan kan ik l...

Een andere groep

Dit filmpje kwam ik tegen op Youtube over een groep die ook naar Uganda waren gegaan.

Wild Safaris Uganda

Dit deed me weer even denken aan Uganda... Ook al heb ik geen giraffe, leeuwen, olifanten enz gezien.

Peter R. deVries, Uganda 2014 en Canada stage

Gisterenavond was er een nieuw programma van Peter R. de Vries op tv. Het programma ging over het ritueel slachten van... kinderen. Dat was geen typfout, het zijn echt kinderen die ze slachten. Nu heb ik tijdens mijn reis ook wel gehoord van ritueel slachten, maar dat het zo'n groot probleem was wis...