Peter R. deVries, Uganda 2014 en Canada stage

Gisterenavond was er een nieuw programma van Peter R. de Vries op tv. Het programma ging over het ritueel slachten van... kinderen. Dat was geen typfout, het zijn echt kinderen die ze slachten. Nu heb ik tijdens mijn reis ook wel gehoord van ritueel slachten, maar dat het zo'n groot probleem was wist ik niet tot gisteren. 

Als iemand het programma wilt zien, dan raad ik je dat zeker aan. Een paar schokkende beelden maar de harde waarheid is soms schokkend. Meer informatie: http://www.tvgids.nl/artikel/64306/Peter_R._de_Vries_belicht_schokkend_kinderleed/

 

Mijn Uganda reis is morgen precies één jaar geleden. De volgende Uganda reis van onze school vertrekt volgende week zaterdag. Op dat soort momenten denk je weer terug aan je reis en bedenk je dat deze groep een geweldige tijd gaat hebben. Een tijd die hun leven zeker weten gaat veranderen. 

Niet alleen de Uganda reis vertrekt volgende week zaterdag, maar ik ook (misschien zie ik ze wel op schiphol). Ik vertrek namelijk volgende week naar Canada, in m'n uppie. Dit is omdat ik m'n stage moet doen voor school. Ik had het geluk dat ik familie heb wonen en daarom 2 weken lang daar kan "werken" en genieten. Ik zal daar in het bedrijf werken en hopelijk een hoop Engels en andere dingen leren.

Meer heb ik niet te vertellen, ik ben blijkbaar niet zo interessant :D

Follow the author: Sander-vd-Gulik
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Sander-vd-Gulik
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]