Mijn World Supporter Song

Dit is mijn Worldsupporter song! Waarom? Heel simpel! Dit was een liedje wat mij heel erg inspireerde om naar Afrika te gaan. Het is een heel mooi liedje met een heel mooie video, de video zelf laat Afrika zien, Kenia om precies te zijn. Het laat de mensen zien en hoe ze daar leven. De scholen, de natuur en hoe prachtig het daar is. De muziek is ook toepasselijk, het liedje zelf klinkt niet alleen Afrikaans het is ook gedeeltelijk door de bevolking gemaakt. De drums bijvoorbeeld zijn daar opgenomen.

More contributions of WorldSupporter author: Sander-vd-Gulik
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

:)

Zeker de titel World Supporter Song waard :)

Ik heb precies dezelfde

Ik heb precies dezelfde ingestuurd haha!! Een waanzinnig liedje, waar ik iedere keer weer tranen van in mn ogen krijg door alle mooie herrinneringen aan mijn Kenia-reis. Zo mooi om die blijdschap van die mensen te zien. Ze hebben zo veel minder dan wij, en zijn zoveel gelukkiger... Nakupenda Kenyaa

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
media_not_available.png
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 3