Terug naar de klas

Vandaag ben ik terug naar de klas geweest om de brieven terug te geven. De kids vonden het echt geweldig.. ze vonden het zo leuk om de foto's te zien en de verhalen te horen.. ik bleef maar vertellen. Ook doken ze op mijn fotoboekjes. Ik vertelde de kids hoe lief t was dat sommige kinderen hun enige potlood doormidden braken om terug te sturen en hoe super verbaasd ze waren dat ze Nepalees hadden geschreven omdat ze google translate natuurlijk helemaal niet kennen. Een aantal kinderen willen weer terug schrijven.. ik heb beloofd alles door te mailen. Bijgevoegd de powerpoint die ik heb laten zien! 

 

ps. hij doet t weer niet, kijk even of ik m ergens kan uploaden!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Rosadupre
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd