Image
WorldSupporter Magazine of Rinneke van den Dool
Image
Travel & Move: 
Sowieso heb ik veel gereisd binnen Europa. Altijd low-budget, gewoon omdat ik vind dat een bed om te slapen en een douche om te douchen genoeg moet zijn.
Afgelopen jaar ben ik voor het eerst reisleider geweest, nog wel binnen Europa, omdat het de eerste keer was. Ik vind het fantastisch om mensen aan de hand te nemen en een stukje cultuur te laten proeven. Daarnaast heb ik zelf verschillende reizen gemaakt, waarbij ik contact met de locals het meest fantastisch vind. Tijdens reizen kun je mensen om je heen heel makkelijk blij maken, door gezelligheid te brengen en tegelijkertijd maakt het mezelf ook blij en gelukkig. Tot slot: reizen is enorm leerzaam!
Experience & Leisure: 
Ik geef al 7 jaar leiding op een kinderclub in een achterstandsbuurt in Groningen. Daarnaast heb ik verscheidene malen met present meegewerkt.
Dit is een organisatie die een brug wil slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.Samen met mensen van mijn studenten vereniging ben ik verscheidene malen tuinen en huizen wezen opknappen. Tot slot ben ik chatcoach bij de christelijke kindertelefoon Chris.
Learn & Develop: 
bewust stages op multi culture scholen gelopen. Tijdens mijn bachelor een half jaar vrijwilliger geweest in de gehandicaptenzorg in Indonesië.
Help & Change: 
Ik ben lid van een internationale studentenvereniging, waar we onder andere met regelmaat verschillende cultuur avonden hebben, georganiseerd door leden afkomstig uit desbetreffend land.
Verder heb ik een half jaar in een weeshuis gewoond in Indonesië. Een van de jongens uit dit weeshuis kan hier wegens omstandigheden niet meer wonen en kan zich ook niet zelf onderhouden, wat nu mijn project is geworden financieel gezien. Tot slot ben ik sinds twee jaar bloeddonor.
Work & Initiate: 
Ik heb Engelse bijlessen verzorgt tijdens mijn halfjarig verblijf in Indonesië.
My Latest Activity
Cup song

In 2013 een grootse hit: de cup song! Een wereldnummer dat bekendheid kreeg in enorm veel landen. Groep 3, mijn toenmalig klasje, kende het lied! Fantastisch..  

Heal the world

Ik hou van dit lied, omdat in dit lied de verantwoordelijkheid bij het individu wordt gelegd. Als mensen hun leven vorm geven vanuit liefde, dan zal de wereld een betere plaats zijn. Zo waar. Geen oorlogen, ruzies, schietpartijen of wat dan ook als we leven vanuit pure liefde. Het nastreven naar lev...

World Supporter Song

Ik vind het heerlijk om iemand met zoveel passie te zien zingen. Karaoke is een hype in de Filipijnen. Deze video is opgenomen in een  winkelcentrum. Je kunt dan een muntje in het apparaat gooien, een lied uitzoeken en zingen maar. Veel bekijks en de meest fantastisch bevlogen zangers!