WorldSupporter Magazine of Nikkivanhout
Image
Travel & Move: 
Mijn reis naar China heeft een bijzondere indruk op mij achtergelaten, lopend van de meest sjieke wijken recht in een sloppenwijk waar de ramen van plastic en gordijnen zijn.
Ik probeer nu ook meer rekening te houden met de kleine ondernemer, waar ik ook ben, zodat ook deze voort kunnen blijven bestaan.
Experience & Leisure: 
Mijn meest bijzondere ervaring is mijn reis voor mijn naar Fins Lapland geweest. Verder ben ik een enorme fan van tapas en sushi en houd ik me verder ook bezig met sport.
Learn & Develop: 
Op mijn middelbare school deden wij elkaar jaar mee doormiddel van een actiedag aan het bijdrage van een sponsorbedrag.
Elk jaar met een andere locatie of bestemming, zoals bijvoorbeeld een school in Tanzania.
Help & Change: 
Ik ben een vrijwilliger van de Stichting JA foundation. Deze stichting steunt kans arme (wees)kinderen in Suriname.
Zo is er vorig jaar toen ik in Suriname zat op verschillende kinderhuizen speeltuinen gebouwd en vele kleding en speelgoed gedoneerd. Voor nu ben ik druk bezig met de marketing in Nederland om zoveel mogelijk sponsors en donaties te werven en mensen er bewust van te maken dat hun hulp hard nodig is.
Work & Initiate: 
Een collega bij mijn vorige werkgever had een kindje 'geadopteerd', je adopteert het kindje dan niet echt maar maakt elke maand een bijdrage voor dat kindje over.
Dit vond ik zo'n mooi gebaar dat als ik terug Kom van vrijwilligerswerk ik dit ook ga doen!
My Latest Activity
Image

Over 2 weken is het zover, dan sta ik op de meimarkt (7 &8 juni, vraag me niet waarom het meimarkt heet ;)) om spullen te verkopen en geld in te zamelen voor de kinderhuizen in Suriname.  Op het moment is de inzamelactie volop bezig. Her en der zijn mensen met spullen waar ze maar al te gra...

It's a beautiful day

Met dit liedje in mijn Achterhoofd ben ik elke dag gaan werken en opgestaan. Ik heb vol genoten van mijn tijd daar en geleerd dat veel mensen daar, die veel minder hebben, ook met deze mentaliteit leven. Ik ben sinds mijn tijd daar ook veel meer gaan genieten van de kleine dagelijkse dingen.

Millenniumdoel en mijn werk in suriname

Tijdens mijn vrijwilligerswerk en reis naar suriname heb ik bijgedrage in eigen mate aan een van de milleniumdoelen die zijn vastgesteld voor 2015. De belangrijkste waarvan ik zelf vind dat ik aan bijgedragen heb is dat 'alle jongens en meisjes in 2015 naar school gaan'. Ik heb tijdens mij periode i...

anderen gestimuleerd om vrijwilliger te worden door mijn...

anderen gestimuleerd om vrijwilliger te worden door mijn ervaringen te delen via facebook, hyves, twitter, wereldsupporter blog of andere social media Ik heb een blog bijgehouden en zo andere over mijn verhalen en gebeurtenissen verteld en hopelijk ook geïnspireerd. Deze blog heb ik mede gedeel...