WorldSupporter Magazine of Merel Veening

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Mijn reis naar Uganda heeft erg veel indruk op me gemaakt. Ik zal die reis nooit vergeten. De mensen daar hebben me zo'n andere manier van leven laten zien.
Ik kan nog veel leren van de eenvoud en de dankbaarheid die ik daar heb mogen zien.
Experience & Leisure: 
-
Learn & Develop: 
Ik heb op de middelbare school mijn profielwerkstuk gemaakt over mondhygiëne voor de kinderen in Uganda.
16 februari 2013 zijn wij met een groep van negen mensen, waaronder zeven leerlingen en twee begeleiders, ook daadwerlijk naar Ugdanda geweest. Daar heb ik samen met Karen Snijder ons project opgezet om de kinderen daar te leren tanden poetsen. Op een speelse manier hebben wij hen bewust gemaakt van het belang van hygiëne en wij hebben het project vervolgens overgedragen aan de mensen daar, zodat het zal worden voortgezet. Ik heb erg veel geleerd van deze ervaring en ik zou graag op een dag teruggaan naar Uganda. Ik begin bijna aan mijn studie geneeskunde. Ik hoop ook via mijn werk mensen te kunnen gaan helpen. Als arts werken in een ontwikkelingsland trekt mij heel erg, maar wat ik precies wil gaan doen weet ik nog niet.
Help & Change: 
Ik heb zelf sinds kort een sponsorkindje in Uganda, waar ik brieven naar schrijf en ook brieven van ontvang. Ik draag door middel van een financiële bijdrage bij aan de ontwikkeling van dit meisje.
Zij krijgt hierdoor goede zorg, onderwijs en ook leert zij over het christelijke geloof. Ik koop ook regelmatig fairtrade producten.
Work & Initiate: 
Twee jaar lang heb ik bij de plaatselijke gymnastiekvereniging vrijwilligerswerk gedaan.
Ik was assistente bij de peuter- en kleutergymnastieklessen en ik heb dit met veel plezier gedaan. Ik werk nu voor Vluchtelingenwerk Noord Nederland,en begeleid een vierjarig Tibetaans meisje bij het leren van de Nederlandse taal.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters