En nu verder...

Onze reis naar Uganda lijkt alweer zo ver weg en toch blijft het iets waar ik vaak aan word herinnerd. Ik ben net 18 geworden, net begonnen aan mijn studie geneeskunde en ga bijna op kamers in Groningen. Wat een veranderingen allemaal! Als ik mezelf nu vergelijk met een jaar geleden realiseer ik me dat ik zelf ook echt veranderd ben. Dat wil ik vasthouden en uitstralen. Bij alles wat ik doe wil ik dankbaar zijn voor de kansen die ik krijg, inzien dat dit alles niet vanzelfsprekend is. Op een dag hoop ik terug te gaan naar Uganda, wie weet als arts, om de mensen daar verder te kunnen helpen. Tot die tijd draag ik de bijzondere ervaring van onze reis naar Uganda mee in mijn hart en breng ik alles wat ik daar heb geleerd zo veel mogelijk in praktijk. Bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan het verwezenlijken van onze Ugandareis!

More contributions of WorldSupporter author: Merel Veening
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]