WorldSupporter Magazine of Lauravanderhorst

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Tijdens mijn vakantie in Jamaica kwamen we o.a. bij een fruitwinkeltje van een locaal persoon. hij was haard aan het werk voor zijn gezin hier koop ik dan graag een stukje fruit.
Experience & Leisure: 
Ik ben nu bezig met het organiseren van een benefiet volleybaltoernooi voor de weeskinderen van het project waar ik heen ga. Ook geef ik bloemschikworkshops om geld in te zamelen.
Learn & Develop: 
Tijdens mijn studie bloem&design heb ik een plan opgezet voor een duurzame tuinmeubelenzaak.
Op mijn middelbare school heb ik diverse keren meegedaan aan sponsorlopen voor een school in Kenia die de middelbare school financierd. Helaas werd ik niet ingeloot om een week naar Kenia te gaan om de school te bekijken en daar te helpen. Tevens deed ik op mijn middelbare school mee aan diverse workshops georganiseerd waarin je kennis maakt met andere culturen.
Help & Change: 
Ik ga in oktober vrijwilligerswerk verrichten in Zuid-Afrika. Ik ga daar naar een opvanghuis voor weeskinderen.
Hiervoor organiseer ik diverse projecten om geld in te zamelen om zoveel mogelijk ondersteuning te kunnen bieden aan het project. Ik heb meegedaan aan een project 'alle geloven op 1 kussen' waarin we met vrouwen uit diverse culturen hebben gesproken over de samenhang van deze verschillende groepen in Nederland. Op het moment begeleid ik een buitenlands meisje met haar Nederlandse communicatie.
Work & Initiate: 
Op mijn werk kopen we graag bloemen in die in Nederland geteeld zijn. Hierdoor hebben zij een kortere transportweg af te leggen dat zorgt voor minder brandstofuitstoot wat gunstig is voor het milieu.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters