Bunnikfair

Voor de reis nog erg druk met school en werk nu even de tijd om mijn blog bij te werken. Ben net terug van mijn reis en heb mij voor mijn reis veel bezig gehouden met het verspreiden van het nieuws dat ik naar Afrika ging voor vrijwilligerswerk en hun hierover te laten nadenken en het verzamelen van geld voor het prachtige project waar ik gewweest ben. Een aanrader om groot publiek te bereiken is op een fair gaan staan. De meeste dorpen/steden hebben weleens hun eigen buurtfair. Ik heb in Bunnik op de Bunnikfair gestaan. Geflyerd en wafels, afrikaantjes en armbandjes verkocht voor het project. Een leuke opbrengst voor mijn project en veel mensen weten te bereiken!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Lauravanderhorst
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.