De voorbereiding

Alweer 3 weken terug van het prachtige project Palm Tree. Wat ik eerst nog even wil vertellen is wat over de voorbereidingen die ik getroffen heb om geld in te zamelen en bekendheid te maken voor het project. Ik heb al enkele acties beschreven, mijn kerstworkshop en een diner. Hiernaast heb ik nog een meerdere benefietdiners georganiseerd, een paasworkshop en een grote troef mijn volleybaltoernooi. Begin September heb ik een benefiettoernooi georganiseerd. Mijn eigen vereniging benaderd die allemaal heel geintereseerd waren in het project, erg leuk iedereen die je normaal weinig spreekt komt nu op je af met de vragen waar ik heen ga en wat ik ga doen. Ook verenigingen in de omgeving brieven gestuurd en uitnodigingen gemaild met het verhaal over Palm Tree. Veel werk om te organiseren maar net zo heerlijk om al die geintereseerde en motiverende reacties te krijgen! Dus beoefen je een sport en ga je vrijwilligerswerk doen, een aanrader om een leuk toernooi te organiseren!
Ter promotie van het toernooi heb ik ook nog een leuke dag meegemaakt in Bunnik. Ik heb hier op de Bunnikfair gestaan. Een goedbezochte fair waarbij ik wafels en armbandjes verkocht en kinderen liet schminken. Door deze manier van promotie bereikte ik niet alleen mijn kenniskring, maar ook een groot gedeelte van Bunnik en omstreken.ook weer vele positieve reacties over het vrijwilligerswerk. Ik vond het een hele leuke ervaring om activiteiten te bedenken en te organiseren, ik had ook bedacht om een spelletjesdag te houden waar helaas te weinig aanmeldingen voor kwamen maar het is leuk om hier mee bezig geweest te zijn. Ik had wat leuke foto's willen toevoegen maar de bestanden zijn te groot en ik ben dan weer niet zo technisch dat ik dat voor elkaar krijg. Dus jullie mogen jullie eigen inbeelding maken van een gezellig etentje en toernooi:)

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Lauravanderhorst
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.