Image
WorldSupporter Magazine of Lauraabrink
Image
Travel & Move: 
Mijn reis naar Zuid-Afrika om ontwikkelingshulp te gaan doen gaat een groot avonduur worden, meer over Afrika komt later!
Experience & Leisure: 
Samen met een vriendin heb ik vorig jaar €300,- euro opgehaald voor het Glazen Huis. Dit hebben we gedaan door het verkopen van kaarsen.
Samen met wat vriendinnen hebben we het bedrag tijdens Serious Request overhandigd. Verder ga ik in mijn vrije tijd ga ik acties houden om geld in te zamelen voor Be More.
Learn & Develop: 
Op school heb ik veel mensen al verteld over wat ik ga doen in Zuid-Afrika.
Veel mensen waren enthousiast en willen bedragen doneren voor het goede doel. Op mijn oude basisschool ga ik klassen wat vertellen over wat ik ga doen in Zuid-Afrika, hiervoor sponsort de school een bedrag voor Africa.
Help & Change: 
Van eind Juli tot begin Augustus in 2014 ga ik voor 16 dagen naar Zuid-Afrika om ontwikkelingshulp te doen. Dit ga ik doen met 20 andere jongeren door heel Nederland.
In het gebied Durban zullen wij met de organisatie Worldmapping mensen ontmoeten en helpen. Ik ga een markt houden in de buurt, wat lekkers bakken in het bejaardentehuis, basisschool kinderen vertellen over wat ik ga doen in Zuid-Afrika en nog meer acties. Al het geld gaat naar het ontwikkelingshulp project.
Work & Initiate: 
Qua werk heb ik nog niet zoveel bijgedragen, dit komt omdat ik zelf nog geen baan heb.
My Latest Activity
De andere kant van Zuid-Afrika

We hebben inmiddels al een paar keer de wat rijkere huisjes van Zuid-Afrika gezien als we met de auto naar een project reden. Voordat ik deze reis ging maken, zeiden veel mensen al “Waarom ga je naar Zuid-Afrika? Daar is geen armoede meer” maar geloof me, armoede is hier zeker nog. Woens...

Palm Tree

Dit hele blog bericht gaat over het project waar ik de laatste 2 dagen ben geweest.  Even een korte uitleg over het project, en dan het moment wat mij tot nu toe het meeste heeft geraakt. Palm Tree is een project van Ross, Yvonne en Peter. Zij zijn 2 geweldige mensen die begonnen als vrijwillig...