Photo
Title: Studying skills
Studying skills

Studying skills

Media of larahellendoorn
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Studying skills

Studying skills

Education Category: General
Ages:

we hebben lessen gegeven over studying skills. erg leuk! voor ons is veel van dit al van heel normaal omdat we dit van jongs af aan al mee krijgen. In Tanzania is dit anders. We hebben een les gemaakt met de basis dingen die belangrijk zijn om goed te kunnen leren. bijvoorbeeld de thema's: hoe moet je notities maken, hoe kun je het beste je tijd besteden, hoe maak je een werk schema, waarom is het belangrijk om goed naar je docent te luisteren en wat zijn goede leerplekken waar het rusig en stil is. op de foto kun je zien hoe we dat hebben opgeschreven. we hadden altijd een vertaler mee. dus wij vertelde het de vertalen en hij vertelde dat weer aan de leerlingen. 

dit zijn maar kleine dingen, maar het zijn juist de kleine dingen die het verschil kunnen maken. je zag dat de kinderen en interresant vonden en noteerde alles wat we vertelden. het had zin wat we deden! 

wat je nodig hebt is een vel papier stiften, ik zou en een aantal menemen want de stiften gaan snel op op dit soord papier, plakband heer belangrijk want daar hadden wij te weinig van. 

als jullie vragen hebben stel ze gerust!

Groetjes Lara Hellendoorn

 

 

More contributions of WorldSupporter author: larahellendoorn
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]