Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Mijn meest bijzondere ervaring gaat misschien wel mijn reis naar Tanzania worden waar ik vrijwilligerswerk ga doen, maar ook heb ik al andere reizen gemaakt die erg indrukwekkend waren.
Zo ben ik in 2011 met mijn beste vriendin naar Brazilië geweest en zijn wij met een Nederlander die een stichting heeft opgericht naar twee favela's geweest en hebben daar verschillende projecten bezocht. Dit heeft veel indruk op ons gemaakt, daar stonden we dan middenin de favela vila cruzeiro met een drankje en muziek op de achtergrond terwijl we overal om ons heen de kogelgaten in de muren zagen van de vele schietpartijen tussen drugsbendes en de politie...
Experience & Leisure: 
Ik hou van wereldse gerechten en probeer graag nieuwe dingen uit, ook hou ik heel erg van dansen, muziek en films kijken!
Verder doneer ik al een paar jaar aan SOS kinderdorpen en kijk ik graag naar programma's als metropolis en bestemming onbekend. Als het even kan ga ik ook graag op reis!
Learn & Develop: 
Tijdens mijn studie toerisme heb ik de minor sustainable tourism en vakken als cross cultural studies gevolgd. Verder ben ik afgestudeerd bij de organisatie Vrijwillig Wereldwijd.
Help & Change: 
14 juni ga ik naar Tanzania om daar vrijwilligerswerk te doen via Vrijwillig Wereldwijd, iets wat ik al heel lang wil doen wordt nu dan toch echt werkelijkheid!
Het lijkt me een geweldige ervaring en een ontzettend mooi land!
Work & Initiate: 
Ik heb gewerkt voor organisaties die wereldwijd projecten steunen door bijvoorbeeld een bezoek te brengen en een handje mee te helpen in een weeshuis.
Ook heb ik op een beurzen gestaan om mensen te informeren en enthousiast te maken om vrijwilligerswerk in het buitenland te doen.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content