Wegdromen in de wereld winkel

Gisteren weer eens in de wereld winkel geweest, altijd erg leuk! Vooral om te zien waar alle spullen gemaakt zijn. Ook zag ik een mooi boek over Afrika liggen en heb natuurlijk ook het stuk over Tanzania gelezen, mooie foto's zaten er ook bij. De tijd vliegt, een jaar geleden was ik nog in het mooie Tanzania, iets wat ik nooit meer zal vergeten!! Ik hoop er ooit nog eens terug te komen, maar tot die tijd heb ik alle herinneringen in mijn hoofd en de foto's en filmpjes die ik in die 5 bijzondere weken heb gemaakt en blijf ik dit motto toch wel erg mooi vinden.. Hakuna matata!

Follow the author: Jolien
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Jolien
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]