Kon ik maar weer terug..

Inmiddels ben ik alweer een jaar terug uit het mooie Tanzania en kan niet geloven dat de tijd zo hard gaat, soms lijkt het nog maar zo kort geleden dat ik er was en deze bijzondere ervaring mee maakte. Door deze ervaring sta ik soms wat meer stil bij hoe 'rijk' we eigenlijk zijn, als ik bijvoorbeeld merk dat er mensen om me heen of ik zelf klagen over nutteloze dingen die er niet zoveel toe doen realtiveer ik sneller. Ook let ik nog meer op kleine dingen die energie besparen zoals stopcontacten 's avonds uitdoen, lampen niet onnodig laten branden, minder water verspillen etc. Natuurlijk zijn er in Nederland dingen die beter geregeld kunnen worden en hebben we allemaal wel eens mindere dagen etc. maar er zijn zoveel meer en betere voorzieningen dan daar dat we er best eens wat vaker bij stil kunnen staan. Waar ik bijvoorbeeld ook echt nog meer van geniet is een warme douche en een normaal toilet!

Door deze reis ben ik des te meer gaan beseffen dat ik me op verschillende manier in wil blijven zetten voor mensen/kinderen die het minder hebben door bijvoorbeeld mijn werk, via social media, door mijn verhaal te vertellen en mijn sponsorkindje te blijven volgen. Het liefste werk ik ook voor een maatschappelijke / non-profit organisatie, dit sluit goed aan bij mijn persoon en mijn bijdrage die ik op deze manier kan leveren aan een betere wereld. 

Maar wat zou ik graag nog een keer terug gaan naar dat mooie land, de lieve mensen en de prachtige natuur...

Follow the author: Jolien
More contributions of WorldSupporter author: Jolien
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]