WorldSupporter Magazine of irene2302

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Op al mijn reizen probeer ik altijd zoveel mogelijk lokale mensen te steunen door lokale producten te kopen.
Ook op mijn reis in Vietnam heb ik vaak op lokale marktjes dingen gekocht en bij lokale restaurantjes gegeten. Verder heb ik tijdens mijn reis met mijn broer een Easyriderstour gedaan. Hierbij ga je met twee lokale gidsen door de binnenlanden langs veel lokale plekken. Verder doneren zij ook een deel van het geld aan goede doelen in Vietnam om deze mensen te helpen. Zulke activiteiten laten naar mijn mening ook het echte land zien en proeven. Zeker een aanrader dus!
Experience & Leisure: 
Ik heb redelijk wat films en documentaires gezien over derde wereldlanden. Met mijn muziekorkest heb ik ook geld opgehaald voor een goed doel in Bangladesh die één van onze leden had opgezet.
Ook heb ik elke kerst meegedaan aan een inzamelwandeling in ons dorp waar elk jaar een ander project mee gesteund werd. Daarnaast probeer ik altijd mensen om me heen bewust te maken van wat er in de rest van de wereld aan de hand is. Dat wij het nog niet zo slecht hebben en we dus niet zo moeten zeuren om de kleine dingen in het leven. Daarom eet ik ook maximaal drie keer per week vlees. Ook ben ik nu voorzitter van het eerste Nacht van de Fooi bestuur in Wageningen. Een initiatief waarbij fooi van deelnemende horecagelegenheden wordt opgehaald voor kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten. Samen met vier andere meiden zijn we hard bezig om deze eerste editie een groot succes te maken en dit elk jaar weer terug te laten komen!
Learn & Develop: 
Ik heb met mijn school veel ontwikkelingsprojecten ondersteund met sponsorlopen etc.
Ook heb ik op mijn middelbare school een keer een werkstuk en presentatie gehouden over microkredieten in derde wereldlanden. Verder doet mijn huidige universiteit veel aan duurzaamheid in onderzoek, maar ook in de gebouwen etc.
Help & Change: 
Het grootste en belangrijkste project wat ik heb gedaan is twee maanden vrijwilligerswerk in Vietnam met Vrijwillig Wereldwijd.
Hierin heb ik op zeven verschillende projecten gewerkt welke heel divers maar allen zeer nuttig waren. Ik heb met (gehandicapte) weeskinderen gespeeld, maar ook vooral veel Engelse les gegeven aan arme (wees)kinderen. Daarnaast heb ik in een charity hospital geholpen met het eten maken en uitdelen voor de arme zieke mensen en de Vietnamese vrijwilligers daar Engels gegeven. Verder ben ik momenteel ook vrijwilliger op een basisschool waar ik elke maandag help bij de kleuters. Ook ben ik net benoemd als voorzitter voor het stedelijke bestuur van Nacht van de Fooi in Wageningen. Dit is een studenteninitiatief waarbij er in mei één dag alle fooi van de deelnemende horecagelegenheden naar ontwikkelingsprojecten gaat. Een erg goed initiatief, welke dit jaar voor het eerst in Wageningen plaats zal vinden. Verder heb ik in het verleden natuurlijk al veel goede doelen organisaties financieel gesteund en ook heb ik een aantal keer een sponsorloop/ronde gedaan om geld in te zamelen voor een goed doel. Ook vrienden/familie die naar een derde wereld land gingen heb ik vaak gesponsord en doneer ik altijd wat aan goede doelen als ze langs de deur komen of op straat staan.
Work & Initiate: 
Op mijn werk verkopen ze lokale streekproducten, wat beter is voor het milieu en dus voor de wereld.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters