Interactie met internationalen

In mijn huidige vak zit ik met veel internationalen. Vaak trekken Nederlanders toch naar elkaar maar ik probeer vaak met internationale mensen uit andere culturen te integreren bij mijn vakken. Zo zat ik laatst naast een Afrikaan en Nepalees, erg interessant om hun kijk op de wereld te horen! Dus als je de mogelijkheid hebt om met andere culturen in aanraking te komen, grijp die kans!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of irene2302
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
25