Presentatie aan nieuwe vrijwilligers en voor een groep studenten

De vrijwilligersorganisatie waarmee ik naar Vietnam ben geweest, Vrijwillig Wereldwijd, geeft vrijwilligers die binnenkort weggaan een dag waarin ze meer te weten komen over wat hen te wachten staat. Ik was hiervoor uitgenodigd om te komen presenteren over mijn ervaringen en om vragen te beantwoorden. Ik had mijn filmpje laten zien en bleek al een kleine beroemdheid, want de meesten hadden het filmpje al op youtube gevonden en vonden het heel leuk! Daarna nog veel praktische vragen beantwoord. Erg leuk om weer even terug te gaan naar die tijd en daarnaast was ik wel een beetje jaloers dat zij nog daarheen mochten!

Verder heb ik een paar weken geleden nog een presentatie gegeven voor een groep meiden van mijn studentenvereniging over mijn tijd als vrijwilliger (zie foto). Ze waren erg geïnteresseerd in wat ik precies had gedaan en waarom. Ook waren ze enthousiast over vrijwilligerswerk in het algemeen en ik heb denk ik wel een aantal meiden enthousiast gemaakt om het ook te gaan doen! Ook weer een erg leuke ervaring en natuurlijk positief dat er weer wat meer mensen bewust zijn gemaakt van vrijwilligerswerk.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of irene2302
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
18
Promotions
logo JoHo Insurances

Sta jij op het punt om je emigratie droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.