Presentatie aan nieuwe vrijwilligers en voor een groep studenten

De vrijwilligersorganisatie waarmee ik naar Vietnam ben geweest, Vrijwillig Wereldwijd, geeft vrijwilligers die binnenkort weggaan een dag waarin ze meer te weten komen over wat hen te wachten staat. Ik was hiervoor uitgenodigd om te komen presenteren over mijn ervaringen en om vragen te beantwoorden. Ik had mijn filmpje laten zien en bleek al een kleine beroemdheid, want de meesten hadden het filmpje al op youtube gevonden en vonden het heel leuk! Daarna nog veel praktische vragen beantwoord. Erg leuk om weer even terug te gaan naar die tijd en daarnaast was ik wel een beetje jaloers dat zij nog daarheen mochten!

Verder heb ik een paar weken geleden nog een presentatie gegeven voor een groep meiden van mijn studentenvereniging over mijn tijd als vrijwilliger (zie foto). Ze waren erg geïnteresseerd in wat ik precies had gedaan en waarom. Ook waren ze enthousiast over vrijwilligerswerk in het algemeen en ik heb denk ik wel een aantal meiden enthousiast gemaakt om het ook te gaan doen! Ook weer een erg leuke ervaring en natuurlijk positief dat er weer wat meer mensen bewust zijn gemaakt van vrijwilligerswerk.

Image
Follow the author: irene2302
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]