WorldSupporter profile of Emma Hoogestijn
Image
Travel & Move: 
Mijn meest bijzondere reis ervaring was afgelopen jaar toen ik met mijn vader en zus een reis maakte naar Beijing.
Daar heb ik ontzettend veel gezien van de armoede waarin mensen leven en onder wat voor condities zij soms moeten wonen. Dit inspireerde mij ook om nog meer te helpen.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd doe ik aan boksen, mijn boksclub bestaat uit een multi culturele soep! We gaan super met elkaar om en leren zo ook veel over andere culturen en situaties.
Ik houd van lezen, muziek en leuke activiteiten doen. Ik probeer graag nieuwe dingen en ben niet bang voor wat actie.
Learn & Develop: 
Op mijn school heb ik ondertussen meegegdaan aan de sponosrloop en lessenmarathon voor goede doelen, en nu ben ik bezig met de grootste actie: op vrijwilligers expiditie naar Uganda.
Help & Change: 
Ik houd van reizen, mensen helpen en vooral lol hebben! Ik ben goed in de omgang en ben tot alles bereid om mijn doel te halen. Letterlijk en figuurlijk ben ik een vechter.
Ik heb mijn stages en vrijwilligers werk altijd in de zorg richting gedaan omdat ik dit ontzettend mooi vind, ik help ontzettend graag anderen omdat dat gewoon nodig is een deze wereld. Wat hebben we nou aan elkaar als we elkaar niet steunen en helpen? Daarom help ik zoveel ik kan.
Work & Initiate: 
Ik werk bij de Plus als vakkenvulster, dit werk doe ik graag! Ook besteden we daar veel aandacht aan fair trade en maak ik hier ook graag altijd een praatje over met klanten.
My Latest Activity
een blik terug

Terugkijkend op de afgelopen maanden brengt een lach op mijn gezicht. Sinds Uganda voel ik me een completer persoon. De reis heeft me veranderd en gevormd. het heeft me ook een geweldige groep vrienden erbij gegeven. Ik hebnooit een moment spijt gehad van deze reis, het was een van mijn beste keuzes...

De Anti Homo wet

voor de zesde maand kregen we opdracht artikelen te zoeken die gaan over Uganda. Toen wij in Uganda watren kregen we al een ebetje te maken met de voorbeschouwing van deze wet, en nu is hij ook daadwerkelijk ingevoerd. Ik vind het belachelijk, deze wet. Ik kan niet begrijpen waar mensen denken het r...

language for children

Education Category: Language Ages: some easy excersices for children who want to learn english!

Handcraft Kite!

Education Category: Creative Ages: a simple way to make a kite!