hoe deze reis mij en de mensen om me heen heeft aangetast

Na mijn reis naar uganda kan ik wel degelijk zeggen dat ik veranderd ben. Zelfs al deze maanden later voel ik het nog. Ik kijk anders naar dingen en behandel ze ook anders. Ik ben zelfs een stuk vrolijker over naar school gaan! Ik doe meer voor anderen en voel me hier ook heel goed bij. Het heeft de mensen om me heen een beetje beïnvloed, vooral op het vlak dat veel van hen ook op expeditie willen. Ik help bij mijn kleine zusjes scouting en vertel hen veel verhalen over uganda. Ze staan allemaal te popelen om over een paar jaar dit ook te mogen doen! Ook veel vrienden op school staan nu meer open voor vrijwilligerswerk. Dit is super natuurlijk. Ik hoop ooit nog terug te gaan!

Follow the author: Emma Hoogestijn
More contributions of WorldSupporter author: Emma Hoogestijn
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]