een blik terug

Terugkijkend op de afgelopen maanden brengt een lach op mijn gezicht. Sinds Uganda voel ik me een completer persoon. De reis heeft me veranderd en gevormd. het heeft me ook een geweldige groep vrienden erbij gegeven. Ik hebnooit een moment spijt gehad van deze reis, het was een van mijn beste keuzes ooit. Als ik terug kijk naar Uganda denk ik niet aan het verdriet dat heerst in derde wereldlanden, ik denk aan de geweldige mensen, de mooie verhalen en de spectaculaire avonturen die we er beleefd hebben. Ik koester elk moment. Voor de toekomst durf ik niet veel te zeggen, ik weet alleen zeker dat de verhalen over Uganda verhalen zijn die ik nog aan mijn achterkleinkinderen met trots zal vertellen, ik hoop ooit nog terug te gaan naar dit prachtige land! Ik zal niet stoppen met goed doen, ik kan de wereld niet veranderen in mijn eentje, maar ik kan zeker mijn steentje bijdragen.

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Emma Hoogestijn
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
485