WorldSupporter Magazine of Elvira-Don

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Travel & Move: 
Tot nu toe heb ik tijdens reizen nog niet veel kunnen betekenen. Tuurlijk geef je geld aan daklozen of aan bedelende kinderen, maar ik weet dat dit niet een structurele oplossing is.
En ik weet ook dat dat geld vaker naar een verslaving gaat dan dat het kind het op zal sparen om mee naar school te kunnen. Maar ik wist (en weet) niet goed wat ik anders voor hen kon betekenen. Daarom kijk ik heel erg uit naar mijn reis naar IOP in Tanzania, bijdrage aan een mooi project en de kinderen daar heel veel dingen leren!
Experience & Leisure: 
In ons koude kikkerlandje neem ik steeds vaker voor om daklozen wat meer aandacht te geven. Als ze vragen om geld geef ik dit niet, maar een appel of een leuk gesprek kunnen ze altijd van me krijgen.
Zo staat er in Amsterdam naast de Albert Heijn een dakloze man uit Italië die heel graag een stuk zelfgemaakte appeltaart wilde, maar wel zonder slagroom want bij moest letten op zijn lijn haha!
Learn & Develop: 
Tijdens mijn opleiding psychologie ben ik (nog) niet erg actief geweest om mijn steentje bij te dragen op internationaal niveau.
Op de basisschool en middelbare school heb ik heel wat sponsorlopen afgerend of bijvoorbeeld 24 uur niks gegeten om zo geld op te halen voor goede doelen in verre landen.
Help & Change: 
Korte tijd ben ik actief geweest voor SOS kinderdorpen, en geniet ik door de weeks van heerlijke Tony chocola(demelk).
Als kind deed ik elk jaar mee aan actie schoenendoos waar we schoolspulletjes en toiletartikelen voor de kinderen in stopte. Mijn meest succesvolle wereldbijdrage mag hoop ik in Afrika tijdens mijn reis komen!
Work & Initiate: 
Zoals ik hierboven ook al eerder beschreef, ben ik een tijd actief geweest voor SOS kinderdorpen. Het ging voornamelijk om het werven van leden waar ons team zich super voor in kon zetten.
Mede dankzij dit werk ben ik me meer gaan verdiepen in de situaties die zich voordoen in het buitenland.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events, Teaching Materials & Recipes

My Latest Events
My Latest Teaching Materials

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear & Study Materials

Find Content
My Selected Supporters
Nothing found yet.
Find Supporters
My Selected Organizations
Nothing found yet.
My Content