WorldSupporter Magazine of Elskevanderende

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Afgelopen zomer ben ik in het stadje Porto in Portugal geweest, wat vooral indruk op me heeft gemaakt is de grote verschillen tussen arm en rijk, die je in een Europese stad niet zo snel zou verwachte
n. De kleine straatjes met huisjes die nog net een dak erop hadden waarvoor kleine kinderen rond rende liet zien dat niet iedereen het zo goed heeft als wij. Het leuke in Porto was dat veel restaurantjes gebruik maakte van producten uit eigen gebied, in een restaurant waar we gegeten hebben serveerde ze typische portugese producten, waar bijna niks aan toegevoegd was, de smaak van het product zelf was al genoeg. Als een product goed is hoeft er dus niet zoveel bij om het lekker te maken!
Experience & Leisure: 
Vroeger was ik al lid van het WNF en als ranger heb ik bij elk project mijn bijdrage geleverd door actief mee te doen en sponsoren te verzamelen (vooral het Help de schilpad uit de soep!
heeft als klein kind veel indruk op mij gemaakt) Een aantal jaar daarna ben ik ook vegetariër geworden omdat ik zo gek op dieren ben dat ik heb besloten dat ik ze niet meer hoef te eten. Een van de programma's die veel indruk op mij heeft gemaakt is het programma Bloed, Zweet en Luxeproblemen. Hierin is te zien dat het zo raar verdeeld in de wereld kan zijn en dit erg lastig te doorbreken is.
Learn & Develop: 
Op dit moment studeer ik Industrieel Ontwerp op de TU Delft en heb de afgelopen jaren geprobeerd andere te inspireren door mee te helpen met het organiseren van activiteiten rondom deze studie.
Een tijdje terug heb ik een ontwerpwedstrijd georganiseerd met een bedrijf dat nieuwe producten maakt van materiaal wat anders weggegooid zou worden. Ook heb ik lezingen georganiseerd over verschillende bedrijven waarin sustainability een belangrijke rol speelt.
Help & Change: 
Afgelopen winter ben ik 3 maanden in Suriname geweest om daar te helpen als vrijwilligers. Zo heb ik bij een kinderhuis geholpen, een school en een internaat.
Je kan hier meer over lezen op mijn reisblog http://elskeaandeanderekantvandewereld.waarbenjij.nu/ Ook ben ik tien jaar vegetariërs en probeer ik zoveel mogelijk gezonden en eerlijke producten te eten. Ook koop ik mijn kleding graag tweedehands, dit is niet alleen een stuk leuker maar ook goed tegen de consumptie maatschappij waar veel kleding wordt weggegooid. Ik ben mijn hele leven al gek op dieren, en vind het welzijn hiervan erg belangrijk. Om mij niet alleen iets goeds te geven aan dieren maar ook aan mijn medemens ben ik op dit moment bezig mijn reis naar Suriname te plannen om daar vrijwilligerswerk te doen in een weeshuis om hier kinderen een leuke dag te bezorgen en meer te leren over een andere cultuur.
Work & Initiate: 
Op dit moment ben ik bezig mij voor te bereiden op vrijwilligerswerk in Suriname. Hiervoor wil ik nog een inzamelactie doen om spullen in te zamelen waar kinderen in het weeshuis zich kunnen vermaken.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content