De toekomst

Nu ik terug ben uit Suriname en hier vrijwillgerswerk heb gedaan, is het tijd om verder te gaan met iets moois voor deze wereld te beteken. Er zijn een aantal dingen die ik de komende tijd graag wil gaan doen. Dit is onder andere een deel van mijn kleding inzamelen en inleveren zodat deze naar kinderen in de 3ewereld gaan. Ik heb erg veel kleding en heb tijdens mijn tijd in Suriname gemerkt dat zoveel eigenlijk niet nodig is. Er zijn genoeg mensen die ik hier blij mee kan maken.
Ook krijg ik binnenkort een nieuwe bril. Van de verkoopster hoorde ik dat je je oude bril kunt inleveren en deze wordt gebruikt voor iemand in een ontwikkelingsland. Erg mooi leek me dat! Een bril is in dit soort landen eerder uitzondering dan regel, omdat natuurlijk duur kan zijn. Het lijkt me mooi om de mensen op deze manier te helpen.
Ook heb ik in Suriname gemerkt hoeveel afval er wel niet allemaal wordt weggegooid en vooral op straat daar. In mijn studenthuis gooien we het meeste afval in 1 prullenbak. We scheiden wel het glas en het papier maar bijvoorbeeld niet de groente en fruit. Ik wil gaan invoeren dat we nu ook het compost scheiden door hiervoor een prullenbak te kopen die hiervoor gebruikt wordt.
Ook zou ik graag andere willen helpen die ook vrijwilligerswerk gaan doen in Suriname. Ik ga uitzoeken via de organisatie waarmee ik gegaan ben hoe ik dit het best kan aanpakken.
Tot zover de plannen voor de komende tijd!

Follow the author: Elskevanderende
More contributions of WorldSupporter author: Elskevanderende
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]