Mijn wereldsupporter song

Zoals sommige van jullie wel weten is Bob Marley erg populair in Suriname. De typische soort relaxte reggae muziek waar Surinamers dol op zijn. Dit hoorde ik dan ook vaak als we ergens waren of bijvoorbeeld tijdens een bus trip ergens heen. Bijna alle Surinamers kunnen dit meezingen. Toen we op Brownsberg waren en met de lokale mensen een drankje aan het doen waren kwam de gitaar te voorschijn en werd er vollop meegezongen met dit mooie nummer met mooie tekst, vandaar dat dit mijn wereldsupporter song is!

http://www.youtube.com/watch?v=vdB-8eLEW8g

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Elskevanderende
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.