WorldSupporter Magazine of Dorien

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
In 2002 ben ik in Bosnie geweest, op bezoek bij 2 meisjes die 3 weken bij ons in huis waren als een soort vakantie van hun.
In 2002 was Bosnie nog 1 grote ravage van de burgeroorlog die een paar jaar daarvoor is geweest. Voor het eerst kwam ik oog in oog te staan mensen die gelukkig waren met weinig. Kapot geschoten huizen, geen geld voor kleren, nauwelijks geld om eten te kunnen kopen maar ondertussen wel alles uit de kast halen als er gasten zijn. Zelf was ik toen nog een kind, maar ik wist toen al dat ik voor dit soort mensen wat wou betekenen. In 2005 kwam ik in aanmerking met straatkinderen in Egypte, dit had ook erg veel indruk op me. Iets nuttigs doen, iets betekenen voor anderen, voor anderen kunnen zorgen en hulp bieden waar nodig is, zijn redenen waarom ik vrijwilligerswerk doe. Een andere reden is dat ik een andere cultuur wil zien en ervaren, in contact komen met de mensen, de cultuur en het land. Ik had ook kunnen gaan reizen, maar door vrijwilligerswerk te gaan doen kom ik echt bij de mensen en zie ik dingen die je als reiziger niet ziet.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd klim ik en geniet ik van mijn vrienden om me heen. Wekelijks skype ik met vrienden die ik in Nepal heb ontmoet.
Learn & Develop: 
Op het vmbo vond ik het altijd al interessant om te weten hoe andere culturen in elkaar staken. In juni 2013 afgestuurd als Sociaal Agogisch Werker
Help & Change: 
Ik ben 3 maanden naar Nepal geweest, hier heb ik gewerkt in een kindertehuis voor kinderen met een beperking. Elke maand doneer ik 6 euro aan Oxfam Nobib.
Toen ik in Nepal zat zag ik wat de kinderen daar het meest nodig hadden, ik heb 203 euro opgehaald en dit geld besteed aan oa. eten, luiers, spelletjes en boeken gericht op ontwikkeling. Ook heb ik geld opgehaald voor een tricycle voor 1 van de kinderen, zodat hij zelfstandig door het leven kan. 1 keer in de maand ben ik vrijwilliger op een soos voor mensen met een beperking.
Work & Initiate: 
Momenteel ben ik werkende als activiteitenbegeleider en woonbegeleider in de gehandicaptenzorg. Het wat kunnen betekenen voor mensen maakt mij gelukkig.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters