Een periode in mijn leven om nooit te vergeten

Inmiddels ben ik alweer 7 weken terug in Nederland, maar nog steeds elke dag mis ik Nepal en heb ik dagelijks contact met de geweldige mensen die ik daar heb ontmoet.

Om mijn verhaal te lezen verwijs ik jullie door naar mijn blog. [httppublicpublic://blog/dscn2195_0.jpgblog/1450191_602032903166319_1545410309_n_0.jpgdoriennepal.reislogger.nl/] Tijdens mijn tijd in Nepal kreeg ik reacties op mijn blog van mensen die ik niet eens kende en het bleef me verbazen hoeveel mensen er met mij mee lazen en voelden. Geweldig!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Dorien
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
4
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.