WorldSupporter Magazine of annesietske
Image
Travel & Move: 
Tijdens mijn reis naar Malawi is mij opgevallen hoe goed we het hier in Nederland hebben. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik van plan ben om na mijn eindexamen vrijwilligerswerk te gaan doen.
De verhalen van de mensen die ik daar heb ontmoet hebben grote indruk op mij gemaakt. Het is nu zeker, op 12 september vertrek ik voor 7 weken naar Sri-Lanka om daar met Stichting Kalyani bij een school te werken. Ik heb er erg veel zin in en kijk er naar uit!
Experience & Leisure: 
Bij de vereniging Jeugdbelangen heb ik meegeholpen aan het project van de Stichting Ahaan.
Samen met mijn ouders ben ik donateur van Because I'm a girl van Plan Nederland, bovendien ondersteun ik samen met mijn ouders een kind in Bangladesh van Plan Nederland en een meisje in Gambia.
Learn & Develop: 
RSG Enkhuizen Ik heb meegedaan aan de fancyfair die ieder jaar met kerst wordt georganiseerd op onze school.
Help & Change: 
Ik ben in de zomer van 2012 met Worldmapping naar Malawi geweest. Voor die tijd heb ik allerlei activiteiten gedaan om geld in te zamelen.
Work & Initiate: 
Bij Albert Heijn waar ik werk worden fairtrade producten verkocht. Dit vind ik erg belangrijk, zodat boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke kans krijgen.
My Favorite Content

Nothing found.

Most Popular - Most Visited
My Latest Activity
Geinspireerd door malawi

Deze zomer heb ik in Malawi met Worldmapping twee en een halve week vrijwilligerswerk gedaan. Dit is mij zo goed bevallen dat ik besloten heb om na mijn eindexamen voor een langere tijd vrijwilligerswerk te gaan doen. Dit keer niet in het arme Afrika maar in Azie, waar weet ik nog niet precies maar ...

Image

Op vrijdag 3 februari stond er een interview met mij in het Noord-Hollands Dagblad. Dit in verband met de reis die ik met Worldmapping naar Malawi ga maken.