Geinspireerd door malawi

Deze zomer heb ik in Malawi met Worldmapping twee en een halve week vrijwilligerswerk gedaan. Dit is mij zo goed bevallen dat ik besloten heb om na mijn eindexamen voor een langere tijd vrijwilligerswerk te gaan doen. Dit keer niet in het arme Afrika maar in Azie, waar weet ik nog niet precies maar waarschijnlijk India om ook daar mijn steentje bij te dragen.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of annesietske
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
9
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.