Geinspireerd door malawi

Deze zomer heb ik in Malawi met Worldmapping twee en een halve week vrijwilligerswerk gedaan. Dit is mij zo goed bevallen dat ik besloten heb om na mijn eindexamen voor een langere tijd vrijwilligerswerk te gaan doen. Dit keer niet in het arme Afrika maar in Azie, waar weet ik nog niet precies maar waarschijnlijk India om ook daar mijn steentje bij te dragen.

Follow the author: annesietske
More contributions of WorldSupporter author: annesietske
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]