Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Het liefst zo lang mogelijk en zo ver mogelijk. Op mijn 18e heb ik vrijwilligerswerk gedaan in Israel, op een legerbasis. Heb de tijd van mijn leven gehad met andere internationale vrijwilligers.
En verder werk ik veel om mooie reizen te kunnen maken: Indonesie, Mexico, Brazilie, VS, Rusland, Kenia.. In de toekomst hoop ik in Zuid-America te belanden en natuurlijk de carnaval in Rio de Janeiro mee te kunnen maken!
Experience & Leisure: 
Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met vrienden. Samen eten, samen chillen.
Learn & Develop: 
Nadat ik VWO heb afgerond, ben ik uitgeloot voor geneeskunde. In de tussenjaar zou ik als au-pair gaan werken in Oostenrijk en skiles gaan geven.
Helaas was ik na twee maanden al terug gezien het totaal niet klikte met mijn gezin.. Nadat ik voor de tweede keer ben uitgeloot voor geneeskunde, ben ik pedagogische wetenschappen gaan studeren. Nog één jaartje te gaan..
Help & Change: 
Aangezien ik tweetalig ben opgevoed (Russisch-Nederlands), heb ik vanaf mijn 15e meegeholpen bij uitwisselingsprojecten met Oekraïne.
Ik hielp mee bij het begeleiden van de activiteiten en was een aanspreekpunt voor de kinderen. Begin dit jaar ben ik in aanmerking gekomen gekomen voor een toelage van het Wereldsupporter Fonds. Hiermee maak ik deel uit van de pilot ronde. Ik heb twee weken les gegeven in Kenia, in het dorpje 'Embulbul', vlak bij Nairobi. Ik kreeg groep 3 (7-10 jaar) en gaf Engelse les, wiskunde en science. Ik verbleef in een weeshuis, waar ik buiten schooltijd speelde met de kinderen.
Work & Initiate: 
Mijn werk heeft helaas vrij weinig te maken met internationale betrekkingen. Momenteel sta ik veel op beurzen. Het is opvallend dat veel bedrijven de nadruk gaan leggen op duurzaamheid.
Goed vooruitzicht!

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

My Latest Events

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content