Thuis

Natuurlijk was de thuiskomst prachtig! Papa en mama die op het vliegveld stonden om ons op te wachten met een prachtige welkom terug ballon!

Bij terugkomst hadden we het mooie bericht dat ik Masja ten huwelijk heb gevraagd in Ghana. Een geweldige plek om dit bijzondere moment samen mee te maken! Een mooie reis en een mooie gebeurtenis. Geweldig dus!

Thuisgekomen hebben we meteen een filmpje in elkaar gezet met de foto´s, filmpjes en natuurlijk het bericht van het trouwen. Dit hebben we alle vrienden, familie e.d. laten zien. Verrast waren ze zeker!

Ik heb mijn foto´s, filmpjes en een in elkaar gezet filmpje gedeeld met familie, vrienden, facebook en natuurlijk met vrijwillig wereldwijd.

Zij waren hier erg blij mee, aangezien zij daar weer dingen van kunnen gebruiken voor presentaties, facebook en nog veel meer.

Ik ben nog van plan een filmpje te maken over het kidz active project, alleen heb ik daar nog geen tijd voor gehad. Dat komt in de komende 5 maanden wel en deze zal ik dan delen op internet als promotie voor deze geweldige ervaring!

Follow the author: Tom Dokter
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Tom Dokter
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Hou ons op de hoogte van je

Hou ons op de hoogte van je filmpje! Wil hem graag zien. Klinkt alsof je een leuke reis heb gehad! Ik zal nog wat van je ouwe blogs doorlezen!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1