Een nieuw leven..

Tja. En dan ben je student. Zittend op mijn nieuwe kamer, aan mijn nieuwe bureau, met nieuwe huisgenoten, nieuwe school, nieuwe klasgenoten, alles nieuw.. maar ik zit hier ook met een nieuwe kijk op het leven, denk ik.

Ik ben veranderd door Uganda. Daardoor kijk ik anders naar dingen die belangrijk zijn in het leven. Eerst vond ik het belangrijk om de nieuwste kleren te hebben, de mooiste tassen, de leukste accessoires etc, maar nu vind ik het veel belangrijker dat de kleren, de tas en alles wat ik überhaupt koop, fairtrade is. Dat mensen in de wereld ermee geholpen worden. En ook al ben ik student, en is dat eigenlijk vet duur en kan ik voor de makkelijke weg kiezen, toch wil ik proberen dat niet te doen.

Ik geniet hier met volle teugen van mijn nieuwe situatie, en vooral van alles wat ik heb geleerd. Mijn leven voelt nu veel waardevoller nu ik meer beteken voor de medemens.
Doordat ik beter voor de wereld zorg, word ik zelf automatisch ook trots op mezelf. ;) En dat is geweldig leuk om te merken!

Follow the author: Karenlalaa
More contributions of WorldSupporter author: Karenlalaa
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

En je mag ook trots zijn!

En je mag ook trots zijn! Succes met je nieuwe school, huisgenoten, enz. =)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1