De hotdog activist

Dag allemaal,

Op dit moment loop ik stage in New York. Dat dit een absolute wereldstad is hoef ik niemand uit te leggen maar misschien weet niet iedereen hoe milieubewust deze stad eigenlijk is. Zo kocht ik vanavond een hotdog van ietwat shabby man met een zo mogelijk nog twijfelachtiger verkoopwagen. Toen ik hem vroeg om een flesjes water bij mijn hotdog wees hij mij op de sticker die hij op cooling van zijn karretjes had geplakt. Of ik dat flesjes dan toch wel wilde hergebruiken want, om in zijn woorden te spreken, w´re absolutly f&%$%ng this world don't you make it worse! Ehmm yeas sire, w'll do so!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of koenderks88@hotmail.com
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
9
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.