De hotdog activist

Dag allemaal,

Op dit moment loop ik stage in New York. Dat dit een absolute wereldstad is hoef ik niemand uit te leggen maar misschien weet niet iedereen hoe milieubewust deze stad eigenlijk is. Zo kocht ik vanavond een hotdog van ietwat shabby man met een zo mogelijk nog twijfelachtiger verkoopwagen. Toen ik hem vroeg om een flesjes water bij mijn hotdog wees hij mij op de sticker die hij op cooling van zijn karretjes had geplakt. Of ik dat flesjes dan toch wel wilde hergebruiken want, om in zijn woorden te spreken, w´re absolutly f&%$%ng this world don't you make it worse! Ehmm yeas sire, w'll do so!

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: koenderks
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]