Voorlichting op scholen

Zoals eerder aangekondigd maar helaas door ziektes en verzuim wat verlaat ga ik in september een middag organiseren op zowel mijn middelbare school als mijn basisschool.

Het idee is om eerst een korte presentatie te geven over mijn vrijwilligerswerk, vervolgens een kleine lezing over de millenniumdoelen en het belang hiervan om de kinderen tot slot aan het werk te zetten met de casus die ik ook heb gebruikt voor de Race to Cooperation (zie eerder logbericht).

Het leggen van contact gaat als oudleerling erg makkelijk. Een telefoontje met een korte uitleg is vaak al voldoende. Om vervolgens een afspraak te plannen kost wat meer tijd maar als alles dan geregeld is rest alleen nog de voorbereiding voor de middag zelf. De presentatie zal ik doen via het filmpje waar wij nog mee bezig zijn. Hoe je een casus kunt maken staat al op mijn weblog. Mocht je vragen hebben over de casus dan hoor ik dat graag!

More contributions of WorldSupporter author: koenderks
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]