millenniumdoel: onderwijs

Er wordt op veel plekken in Tondo door de lokale bevolking en door hulpinstanties geprobeerd om onderwijs aan te bieden, zodat iedereen kan leren.
Dit is geweldig!
Echter heb ik zelf gezien dat jongeren vaak moeten kiezen tussen naar school gaan of geld verdienen voor hun familie. Hierbij komt ook kijken dat veel jongeren al jong vader of moeder worden. Dit betekent dat er meer belang is bij en mogelijkheden voor het verdienen van geld dan het volgen van een opleiding/studie.

Met een klein beetje steun is het mogelijk om deze jongeren dit wél te bieden. hierom ben ik in mijn familie en vriendekring aan het kijken of er mensen zijn die een jongere kunnen en willen ondersteunen bij zijn of haar toekomst.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of IseAnV
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.