Nieuwe acties bedenken

De meivakantie is voorbij en de zomervakantie van 2015 komt steeds dichterbij! Dat betekent dat mijn reis van 2016 ook al over iets meer dan een jaar begint. Met het geld ophalen ben ik nog niet echt bezig, ik zet alleen elke maand mijn salaris van het werken bij de Albert Heijn op een aparte bankrekening waar ik op spaar voor de Filipijnen. Mijn salaris is elke maand tussen de €100 en €175 (ligt er aan hoeveel ik heb gewerkt) en omdat ik er al sinds de zomervakantie van 2014 werk, heeft dat al aardig wat opgeleverd! Mijn 'sparen' heeft dan ook tot nu toe al €1400 opgeleverd!! Hierbij zit ook de millenniumdoel bijdrage van Joho, en er is €500 vanaf gegaan wat ik nog had geleend voor mijn vorige expeditie van mijn moeder.

Ik vind het wel leuk als ik nog wat actie's ga doen voordat ik naar de Filipijnen ga, maar wat moet ik nog gaan bedenken. Ik heb al wel op de koningsmarkt gestaan maar dat leverde helaas niet zoveel op.. Er wordt bij mij in de wijk helaas op dit moment heel veel actie gevoerd voor de Alpe d'huzes (ook een heel goed doel) waardoor ik nu geen acties kan doen (is heel dubbel op). Na de zomervakantie ga ik beginnen met de acties en ik denk dat rond Sinterklaas en kerst ook goede momenten zijn voor acties.

De soort acties die ik ga houden gaan te maken hebben met eten want dat verkoopt wel goed bij de mensen! Maar wat ik specifiek ga doen moet ik nog over nadenken..!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of annemijnbakker
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Promotions
logo JoHo Insurances

Sta jij op het punt om je emigratie droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.