Sinterklaas en Kerst cadeaus

Daar ben ik dan weer, op de blog.

 

Na Sinterklaas en straks weer met kerst, de cadeaus. Waar zou überhaupt iets materialistisch vragen en wellicht nog belangrijker waarom doen doe ik dit. Het lijkt wel of het simpel weg samen zijn met familie niet genoeg is en ik te verwent ben met alle gemakken om mij heen. Het moet elke keer sneller, groter en harder. Is dit wat ik daadwerkelijk wil of laat ik mezelf gek maken door de commercie?

Heb ik iets nodig dat op mijn verlanglijstje staat? Nee, eigenlijk niet, maar ik vraag het toch. Dat doe ik dan onder het mom van ‘anders worden het alleen maar cadeaubonnen’ en vindt ik het nou niet erg gepast om geld te vragen. Daarnaast kan ik het alsnog dezelfde spullen uitkiezen die ik anders op mijn lijstje heb staan.

Gelukkig heb ik de deels oplossing voor het ‘‘probleem’’, vraag iets niet materialistisch. Ik ga liever iets samen doen, bijvoorbeeld naar een concert of voorstelling. Een ervaring en een leuke herinnering is iets waar in mijn ogen de meeste plezier in te vinden is.

 

Nou dat was mijn geratel voor deze keer.

Tot de volgende keer( alsof iemand dit leest)!

Rogier

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of rogier1996
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories