Economic Growth, Individual Rights and Social Ties: Challenges Confronting Modern India

lieve allemaal,

Ik zit dit jaar in 6VWO en heb dus een profielwerkstuk moeten schrijven. Omdat ik zo geintereseerd ben in ontwikkelingshulp en ontwikkelingslanden, heb ik mijn profielwerkstuk over India geschreven. India is een land dat enorm aan het groeien is op het economische vlak, maar waar het gat tussen arm en rijk alleen maar groter wordt. Mijn profielwerkstuk gaat over de meningen van twee Indiase economisten die allebei een compleet andere blik hebben op de economische groei van India.

Als het PWS goed genoeg is kan het in de mediatheek van onze school komen te staan, ik probeer me hiervoor te kwalificeren en zo meer mensen van mijn school bewust te maken van het probleem in India. Het land dat wellicht positief bekend staat om de grote economische groei, waar eigenlijk veel meer aandacht naar de armte zou moeten gaan. 

Het is in het engels om zo nog meer mensen (ook de internationale afdeling van onze school en wie weet nog veel meer) niet alleen van school maar wie weet ook via deze site te bereiken, en 'aware' te maken van de rare en oneerlijke ontwikkeling van India.

Veel plezier en dank voor het lezen!

Liefs, 

Saar

 

PS. PWS zit in de bijlage

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of saaar410
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
6
Selected Categories