One World - Be part of it

Ik ben vandaag (gratis) abonnee geworden van het nieuwe magazine ONE WORLD. OneWorld magazine is het grootste magazine in Nederland over mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle. OneWorld magazine laat zien dat hoe wij hier leven, effect heeft op mens en milieu elders in de wereld. En omgekeerd, dat wat er in de rest van de wereld gebeurt, ons aangaat.

Ze hebben ook een app: Where does my aid go? Over waar het budget van Nederland voor ontwikkelingssamenwerking naar toe gaat en een heleboel informatie over ontwikkelingslanden. Een laagdrempelige manier dus om meer te weten te komen over ontwikkelingssamenwerking!

Meld je nu ook aan voor een abonnement!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Jaaa interessant blad, ben

Jaaa interessant blad, ben ook al abonnee :)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of AnnedeBrouwer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
7 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.