Stop Aids Now

Afgelopen week naar theaterstuk "Moeder, ik wil bij de revue"geweest. Supertof, maar ook gaaf dat Simone Kleinsma naderhand de zaal toesprak over het belang van het stoppen van aids wereldwijd en de verbintenis die zij met "Stop aids now", hebben gemaakt waarbij het geld dat na iedere voorstelling wordt ingezameld, ten goede komt aan de bestrijd van aids in Zuid-Afrika, met name jonge vrouwen. Iedereen gaf gul!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Nienke Kragten
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.