Anderen inspireren

Afgelopen week een presentatie in mijn mentorklas gehouden over al mijn ervaringen in Zuid-Afrika. Dit was heel leuk om te doen. Ik kreeg veel vragen en mijn klasgenoten waren heel nieuwsgierig naar alles wat ik had meegemaakt. Ik kreeg zeker het idee dat er meer kinderen ook vrijwilligerswerk willen gaan doen in de toekomst.

Mijn mentor kwam onverwacht met een compliment van de docent die mee is geweest naar Zuid-Afrika. Die had haar verteld dat ik weliswaar de jonste was van alle deelnemers, maar tijdens evaluaties en de verschillende besprekingen wel als een van de weinigen mijn ervaringen heel goed onder woorden kon brengen. Tja, dat was natuurlijk ontzettend leuk om te horen. Leren begint tenslotte bij kijken, ervaren, terugkijken en kijken wat je anders/beter had kunnen doen.

Nienke 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Nienke Kragten
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.