Deze week

Deze week weer iedere dag naar de Kidz Active school geweest. En weer paar dagen geholpen bij de bieb. Op school met de kinderen gekleurd en letters geplakt. Ik had van alle tekeningen een slinger gemaakt en door het lokaal gehangen maar helaas waren er in de pauze kinderen van een andere klas de tafels op geklommen en die hebben toen de tekeningen eraf gehaald.. gelukkig was de juffrouw zo lief om ze allemaal in de kast te leggen zodat ik ze maandag weer kan ophangen. De kinderen bij de bieb waren helemaal blij nadat we allemaal puzzels, knuffels en gekleurde blaadjes hadden meegenomen. Dus vrijdag hebben we veel gepuzzeld en heb ik heel veel papieren vliegtuigjes gevouwen.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of manondekool
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.