Image
WorldSupporter profile of manondekool
Image
Travel & Move: 
Mijn reis naar China heeft het meeste indruk op me gemaakt.
We hebben door de arme wijken gelopen en gezien hoe mensen er alles aan doen om geld te verdienen of te krijgen, dit heeft mij toen wel geraakt.
Experience & Leisure: 
Graag leer ik verschillende culturen kennen. Ik ga zo nu en dan uiteten in verschillende restaurants waar ze gerechten van over de hele wereld klaar maken.
Learn & Develop: 
Via mijn opleiding ben ik mee geweest naar China. In China heb ik kunnen zien hoe de mensen daar wonen en leven. Hier heb ik veel van geleerd.
Help & Change: 
Al op jonge leeftijd vond ik het leuk om dingen voor anderen te doen. Op de basis school hebben we een aantal keren geld ingezameld voor goede doelen.
Work & Initiate: 
Ik werk bij de C1000 in Kapelle. Hier mogen klanten producten achterlaten voor de voedselbank. Ook kopen wij 1 keer per week producten in die wij aan de voedselbank schenken.
My Latest Activity
Image

Wat is het toch leuk om af en toe even in het fotoboek van Ghana te kijken die ik gemaakt heb nadat ik terug kwam. Al die mooie en leuke herrineringen die dan weer boven komen. Ik mis de kinderen die op de school zaten waar ik werkte wel hoor!

Image

Vandaag Tony's chocolonely gekocht. Wat is dat toch lekker!! En tegelijkertijd draag ik bij aan de strijd voor een 100% slaafvrije chocoladewereld. Tip: Neem de Tony's chocolonely met karamel en zeezout!

Image

Tijdens mijn verblijf in Ghana heb ik wel eens met meerdere vrijwilligers gekookt. We hebben toen wel eens een zelfgemaakte knoflooksaus gemaakt die heel lekker en makkelijk te bereiden was!! Wat heb je ervoor nodig: -1 knoflook -1 mayonaise pot -verschillende kruiden (naar smaak wat je lekker vind ...

WS song!!!

Ik had al een WS song maar ik hoorde dit liedje van de week op de radio en vind het zo een mooi liedje! Voor mij een echte WS song.

Alweer een tijdje thuis.

Wat Gaat het leven in Nederland toch snel. Mensen die gehaast zijn en snel snel alles moeten doen en veel dingen gepland hebben staan. Het lijkt wel of het leven hier in Nederland 3 keer zo snel gaat als in Ghana. Na een tijd terug te zijn in Nederland zie ik dat je zo snel weer in je oude ritme zit...

Sing and dance

Education Category: Language Ages: 0-4 Tijdens mijn verblijf in Ghana heb ik lesgegeven bij de crèche. Omdat deze kinderen nog niet veel Engels kunnen wou ik ze Engels leren op een spelende wijs. Zoals je op de foto kunt zien had ik hier balonnen opgeblazen zodat ze die omhoog konden houden e...