Kinderen

https://lh5.googleusercontent.com/KSbnsoeddHfkHB4EmQ1Zpavav1c6Rg7YY1jlVx0tOaJfpn7Ws6r05CqV9krS1FmIraM6CA=w743-h651 (Ik kon helaas geen foto toevoegen)

Er leven kinderen overal ter wereld, de een heeft het beter dan de ander. In Afrika hebben velen kinderen het moeilijk. Ze hebben moeite met het krijgen van eten, onderdak of hebben hun ouders verloren. Maar op deze foto zie je de Afrikaanse kinderen even het vergeten en plezier maken. Kinderen kwamen overal vandaan om met ons te spelen en plezier te hebben. Plezier wat deze kinderen goed konden gebruiken in hun zware leven.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of jeverink
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.