Terug- en vooruitblik
In de afgelopen maanden heb ik veel gedacht aan mijn reis naar Malawi, ik heb aan veel mensen mijn verhaal verteld. Ik denk heel vaak aan wat een bijzondere ervaring dat is geweest voor mij persoonlijk. ik heb het gevoel dat ik een beter beeld hebt over hoe de wereld in elkaar zit. daarom wil ik ook graag nog meer van deze reisen maken. ik zou graag nog een ander ontwikkelingsland willen bezoeken in Afrika of ergens anders. het lijkt me ook heel gaaf nog een keer ontwikkelingswerk te gaan doen. mijn plan is daarom ook om misschien of nadat ik mijn VWO-diploma heb gekregen of nadat ik mijn studie heb afgerond een half jaar ontwikkelingswerk te gaan doen. 
Mijn plannen voor de komende periode zijn aan nog veel meer mensen mijn verhaal te vertellen, over hoe ik de reis heb ervaren en hoe ik mij hierdoor heb ontwikkeld. ik merk sterk -dit beamen mijn ouders ook- dat ik een stuk volwassene en zelfstandiger ben geworden na de reis naar Malawi. ik ben een stukje meer bewust dat wij het hier in Nederland heel erg goed hebben. dit wil ook zo lang mogelijk vasthouden. als ik soms klaag over iets, dan realiseer ik mij wel weer dat de mensen in Malawi het veel zwaarder hebben. 
 
Follow the author: Karlijnstokkers
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Karlijnstokkers
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]